δράσεις / προγράμματα / όμιλοι

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Ηρακλείου Κρήτης

 Στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων της Γ΄ Τάξης  του Γυμνασίου Μαλίων, στο μάθημα της κυρίας Χατζηγεωργίου Παναγιώτας ΠΕ83,  για το σχολικό έτος 2023-2024 και στα πλαίσια του Σχολικού Επαγγελματικού  Προσανατολισμού (ΣΕΠ) αναφορικά με τα επαγγέλματα STEM , πραγματοποιήθηκε  Διδακτική Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου Κρήτης, στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας την Τρίτη 6/2/2024.
Συγκεκριμένα τα παιδιά επισκέφτηκαν τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας, όπου ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια της και παρακολούθησαν μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία από τον καθηγητή τη σχολής Κ. Μανώλη Γλυνό, σχετικά με την διάρθρωση σπουδών και της δυνατότητες εξέλιξης τους επιλέγοντας το αντίστοιχο τμήμα ,καθώς και παρουσίαση πειραμάτων από φοιτητές της σχολής.   

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο εργαστήριο των Βουλικών με την κυρία Μ. Χατζηνικολαΐδου την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε θερμά και τον Εμμανουήλ Στρατάκη για την όλη οργάνωση και φιλοξενία επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συνοδούς καθηγήτριες κυρία Ανδρουλάκη Αικατερίνη και κυρία Χατζηιωαννίδου Ζωή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο